Karlavägen 31 är en boksajt med det mest aktuella från Natur & Kultur.

Facing heaven

av Erik Videgård

Erik Videgårds kokbok Facing heaven är den bästa kokboken för dig som vill börja laga sichuanesiskt.

Det här är den bästa instegsboken för dig som inte har lagat sichuanesiskt tidigare. 

Med hjälp av ett 40-tal recept leder Erik Videgård in dig in i en värld av smaker och upplevelser: Den kittlande smaken av sichuanpeppar i koppärriga mamma Chens tofu eller de umamipackade svarta jästabönorna i två gånger i grytan-fläsk, brutalhettan i röd fisk med chili och den mystiska smaken i en bangbangkyckling.

 

Erik Videgård började i restaurangbranschen 1984 och har sedan dess haft alla titlar inom yrket. Han har arbetat med ett tjugotal restauranger och varit delägare i ett tiotal. Eriks gastronomiska resa i sichuanköket startade i början av 2000-talet, sedan dess har han fortsatt läsa, lära, laga och skapa egna tolkningar.

Läs mer

EXTRA INFORMATION OM BOKEN:
  • Mediatyp: Danskt band
  • Sidantal: 159
  • Mått: 185 x 248 x 21 mm
  • Vikt: 575 g
  • ISBN: 9789127155268
  • Fotograf: Pål Allan
  • Utgiven: 2018-04-12
Lagerstatus: I lager