Karlavägen 31 är en boksajt med det mest aktuella från Natur & Kultur.

För att de ville det

av Kajsa Sundin

Let's talk about sex, baby. Japp, en roman om S/M.

För att de ville det är en roman som utspelar sig mot bakgrund av en verklighet där flickor och kvinnor lär sig att frukta och vara försiktiga, och om drömmen att kunna ta makten över sin underkastelse och över sin egen sexualitet.

Isabella och Rodrigos förhållande bygger på underkastelse och dominans. Men i skärningspunkten mellan ett privat begär som går emot samhällets normer, och det omgivande samhället uppstår en akut osäkerhet och paret bestämmer sig för att ta hjälp av terapeuten Tess. För att förstå sin komplicerade relation ger de Tess tillträde till sitt mest privata rum, ett möte som förändrar dem alla tre på djupet. När beteenden blir uttalade börjar de röra på sig, dynamiken förändras och något annat – hotfullt eller lockande – tar sig in.

För att de ville det är en idéroman om kroppar och sorg, om våld och omsorg, för dig som gillade filmen The secretary med Maggie Gyllenhaal och James Spade. Romanen bygger delvis på intervjuer som Kajsa Sundin har gjort med ett par som lever i en relation som bygger på dominans och underkastelse.

 

Kajsa Sundin debuterade 2007 med diktsamlingen Definition och är senast aktuell med det transmediala verket Vår plats om stockholmsförorten Bredäng. Hon arbetar även som lärare på Biskops Arnö.

Läs mer

Produkttaggar
EXTRA INFORMATION OM BOKEN:
  • Mediatyp: Inbunden
  • Utgiven: 2018-03-17
  • Mått: 130 x 205 x 18 mm
  • Vikt: 340 g
  • Sidantal: 203
  • ISBN: 9789127153905
Lagerstatus: I lager

Lookbook SS18

"I never read, I just look at pictures." Andy Warhol

Senast visade produkter