Karlavägen 31 är en boksajt med det mest aktuella från Natur & Kultur.

banner

ILLUSTRERAD FAKTA ger ut böcker inom mat, dryck, odling, hantverk och natur med ett tydligt från grunden-tänk och internationell hög nivå. Vi skapar böcker som håller länge, men som samtidigt ligger ämnesmässigt i framkant. 

Illustrerad fakta ger ut böcker inom mat, dryck, odling, hantverk och natur med ett tydligt från grunden-tänk och internationell hög nivå. Vi skapar böcker som håller länge, men som samtidigt ligger ämnesmässigt i framkant.

Sortering

Vandra

av Angeliqa Mejstedt

En praktisk bok för dig som vill börja vandra, med stort fokus på detaljer – hur du packar, hur du tar rast, och hur du hanterar akut hemlängtan.
Illustrerad fakta

Tokyo för foodisar

av Jonas Cramby

Tokyo har 150 000 matställen – du behöver Jonas Crambys guide för att hitta rätt.
Illustrerad fakta

Rom för foodisar

av Peter Loewe

En matguide till stan där du har störst risk att hamna på dålig turisthak.
Illustrerad fakta

Facing heaven

av Videgård, Erik

Erik Videgårds kokbok Facing heaven är den bästa kokboken för dig som vill börja laga sichuanesiskt.
Illustrerad fakta

Ägg

av Tove Nilsson

En praktbibel om ägg - hur du kokar dem och alla de klassiska äggrätterna plus några nya favoriter.
Illustrerad fakta

I odödliga odlares sällskap

av Elin Unnes

En sort best of trädgård med tips från odlare i den bohemiska eliten.
Illustrerad fakta

Mossa - Från skog till trädgård och kruka

av Ulrica Nordström

Så omfamnar du mossa - odling och projekt.
Illustrerad fakta

Chiligaraget: från frö till hotsauce

av Mark Wilcox

Den kompletta chiliboken för hemmabruk – från frö till förädling.
Illustrerad fakta

Frukost hela dagen

av Anna Axelsson, Rasmus Axelsson

God och snygg frukostmat från grundarna av kafé Pom & Flora.
Illustrerad fakta

Verkstäder

av Cilla Ramnek

Hantverkseskapism för kontorsråttan.
Illustrerad fakta

Knopar som förenklar ditt liv

av Miki Anagrius

Från att hissa upp cykeln i taket till att hjälpa barnen att dra upp blixtlåset – det finns en knop för alla tillfällen.
Illustrerad fakta

Krukväxter för alla

av Agnes Stuber

Handfast för nybörjaren – inte bara inspiration.
Illustrerad fakta

Efterrätter

av Olle T Cellton

Den enda efterrättsbok du behöver.
Illustrerad fakta

¡Taco loco!

av Jonas Cramby

Mexikansk gatumat från grunden – för dig som vill ta steget vidare från fredagstacon.
Illustrerad fakta

Köpenhamn för foodisar

av Erik Eje Almqvist

Personlig mat- och dryckesguide till staden som har drivit en stor del av matutvecklingen i världen framåt.
Illustrerad fakta
Illustrerad fakta

Soppa, potage & buljong

av Tommy Myllymäki

Tommy Myllymäkis enkla och lättillgängliga recept – nu i kategorin soppa.
Illustrerad fakta

Pasta på italienska

av Sara Berg

Det här är en pastabibel med 45 recept från 12 regioner och 20 pastasorter, för hemmaköket.
Illustrerad fakta

Vego curry : Indisk och bengalisk mat från grunden

av Nahid Hassan

Gott, billigt och vegetariskt – indisk och bangladeshisk mat från grunden.
Illustrerad fakta

Djurens känslor: Och vår känsla för djur

av Per Jensen

Levande och enkelt berättat om den senaste forskningen kring djurs känsloliv.
Illustrerad fakta

Lappat & lagat

av Douglas Luhanko, Kerstin Neumüller

Inspirerande handbok om hur du tar hand om och förlänger livet på dina kläder istället för att köpa nytt.
Illustrerad fakta

Nebbiolo - så funkar det

av Alf Tumble, Petter Alexis Askergren

Allt ljus på druvan nebbiolo – med Petter och Alfs breda och lättillgängliga tilltal.
Illustrerad fakta

Vin med adress

av Alf Tumble

Hyllad vinbok som ger dig grunderna i att förstå vin och dess regioner.
Illustrerad fakta

Paris för foodisar

av Elin Unnes

Den ultimata Parisguiden för alla som reser med magen.
Illustrerad fakta