Karlavägen 31 är en boksajt med det mest aktuella från Natur & Kultur.

Stark på riktigt

av Waldo Zapata, Louise Sondlo

8 träningsprogram att göra hemma, på gymmet eller på resa, med eller utan redskap.

Att vara stark på riktigt handlar inte om att lyfta tyngst eller springa snabbast. Det handlar om att bygga upp din kropp så att du kan leva fullt ut. Att få din energi att räcka till jobb, familj och vardag. Dag efter dag, år efter år. Det handlar om att hitta rörelseglädje och en kärlek till din kropp och dess förmåga. Funktionell fysträning inspirerad av kampsport som brasiliansk jiu-jitsu ger styrka, smidighet och uthållighet för det längsta loppet av dem alla ditt liv.

Waldo Zapata och Louise Sondlo är grundare till SPR Athlete Factory i Stockholm och tillsammans med sina instruktörer har de tagit fram åtta träningsprogram utformade för dig som tränar för det riktiga livet. Träna hemma, på gymmet eller på resa, med eller utan redskap, på egen hand eller tillsammans med en träningskompis.

Alla övningar illustreras med tydliga steg för steg-instruktioner. Träningsboken Stark på riktigt tar upp alla områden du behöver arbeta med för att bli stark på riktigt, och coachar dig även till att lyckas med återhämtning och ger råd om hur du håller motivationen på topp.

Läs mer

Produkttaggar
EXTRA INFORMATION OM BOKEN:
  • ISBN: 9789127162716
  • Sidantal: 144
  • Mediatyp: Inbunden
  • Utgiven: 2019-10-17
Lagerstatus: Ännu ej utkommen. Förväntas skickas inom 1-5 vardagar